Waar broedslakken kopen

Waar broedslakken kopen

Hallo Stefano

Als je wilt beginnen met het fokken van slakken is het belangrijk om goede fokkers te kiezen om mee te beginnen. Je zou ook slakken kunnen verzamelen op het platteland, maar als je geselecteerde exemplaren kiest, heb je aanzienlijk betere resultaten in termen van kwaliteit en productiviteit, dus ik raad je aan om fokdieren te kopen bij een helikopterbedrijf.

Ik wil graag wijzen op het bedrijf La Snaaca di Ambra Cantoni (neem contact met hen op door te schrijven naar [email protected], je kunt hen vertellen dat je contact hebt gehad via Orto Da Coltivare), ze hebben meer dan twintig jaar ervaring in de fokkerij en daarnaast voorzien ze jou van de fokkers Ik denk dat ze je ook een goed advies kunnen geven.

Hoeveel fokkers te kopen

De hoeveelheid wordt over het algemeen berekend tussen 15 en 18 exemplaren per vierkante meter, het aantal kweekslakken dat u moet kopen hangt natuurlijk af van de grootte van uw verblijf, wat ik niet weet, maar het is een vrij eenvoudige berekening.

Welk ras te kiezen

Je moet het type slak kiezen dat je wilt kweken, er zijn verschillende soorten slakken, elk met eigenaardige kenmerken. Ik raad je aan om te kiezen voor de Helix Aspersa, een klassieker onder de helikopters. Het is een gerenommeerde slak vanuit gastronomisch oogpunt, maar ook heel eenvoudig te kweken en snel te reproduceren.

Ik hoop dat ik nuttig voor je ben geweest, ik wens dat je op de best mogelijke manier met je fokkerij begint. Een begroeting!


Video: 10 ways to have a better conversation. Celeste Headlee